Schedule

Conference location: Mukogawa Fort Wright Institute, Spokane, WA

Friday, October 21 (1:00 p.m. – 4 p.m.) Pre-conference workshops – Check in starts at 12:30 p.m. in the Mukogawa Library

Saturday, October 22 (7:30 a.m. to 5:15 p.m.)

  • All day • Publishers’ Exhibits in Commons
  • 7:30 a.m.-noon • Registration in Commons
  • 8:00-8:30 a.m. • Coffee, beverages and light breakfast snacks in Commons
  • 8:30-8:45 a.m. • Welcome to the 2016 WAESOL Conference • Engaging Multilingual Learners: The Classroom and Beyond (in Commons)
  • 8:45-9:30 a.m. • Keynote Speaker in Commons (Yilin Sun, Past TESOL President)
  • 9:30-10:00 a.m. • Publishers’ Coffee Break in Commons
  • 10:00-10:45 a.m. • Concurrent Sessions I (45 min or 90  min)
  • 11:00-11:45 a.m. • Concurrent Sessions II (45 min or 90  min)
  • 11:30-12:45 p.m. • Lunch in Commons • WAESOL Annual Business meeting • Presentation of WAESOL Grants and Awards (in Commons)
  • 1:00-1:45 p.m.• Concurrent Sessions III (45 min)
  • 2:00-2:45 p.m. • Concurrent Sessions IV (45 min)
  • 3:00-3:45 • Concurrent Sessions V (45 min or 90 min) • Posters Sessions  and Coffee and beverages (in Commons)
  • 4:00-4:45 • Concurrent Sessions VI (45 min or 90  min)
  • 4:45-5:15 p.m. • Hors d’oeuvres • Publishers’ Raffle

OSPI clock hours are available for both the Friday pre-conference workshops and the Saturday conference.